ТОВ «ТЕК«МГ-Транс»
1 вакансия
Краткая информация
Тип компании Прямой работодатель
Кол-во сотрудников От 10 до 50
Место расположения главного офиса ул. Богдана Хмельницкого 16-22
Направление компании Логистика
Адрес сайта http://www.mg-trans.com.ua/

  ТОВ «Транспортно-експедиційна компанія «МГ-Транс» заснована у 2005 році. Сьогодні організація є одним з ключових операторів на українському ринку транспортної логістики. Основні напрямки діяльності — залізничне експедування вантажів, автомобільні перевезення та складська логістика як на території України так і за її межами.

Наша компанія є сертифікованим партнером Асоціації Міжнародних Експедиторів України. Налагоджені відносини з адміністраціями залізниць, прикордонних станцій, портів і поромних переправ, забезпечують стабільність перевезень імпортних, експортних і транзитних вантажів територією України, країн ЄС, СНД і Балтії. Ми використовуємо в нашій роботі західну модель ведення бізнесу, завдяки цьому ми в найкоротші терміни впроваджуємо інноваційні проекти, що дозволяє підвищувати ефективність і якість надаваних нами послуг, що робить наш бізнес комфортнішим для  клієнтів/

Cпівробітники компанії регулярно беруть участь в міжнародних тематичних конференціях, керівництво компанії організовує навчання і тренінги персоналу, формуючи у співробітників сучасний погляд на концепцію розвитку ринку вантажоперевезень і методи надання логістичних послуг.

Последние вакансии