VEG Trade
1 вакансия
Краткая информация
Тип компании Прямой работодатель
Кол-во сотрудников От 50 до 100
Направление компании Дизайн
Адрес сайта https://vegtrade.kz/

Про компанію ВЕГ Трейд

ВЕГ Трейд є провідним постачальником високоякісних підлогових покриттів та стельових систем, що надає інноваційні рішення для комерційних, спортивних та освітніх об’єктів. З моменту заснування ми прагнемо пропонувати нашим клієнтам найкращі продукти в галузі, забезпечуючи їх довговічність, стиль та функціональність.

Наш широкий асортимент продукції включає лінолеум, коврову плитку, спортивні покриття, паркет та різні види стельових систем. Ми співпрацюємо безпосередньо з надійними виробниками, що дозволяє нам пропонувати продукцію найвищої якості за конкурентоспроможними цінами та забезпечувати нашим клієнтам максимальну віддачу від їх інвестицій.

У ВЕГ Трейд ми цінуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта. Наші досвідчені фахівці завжди готові надати професійні консультації та допомогти обрати найкращі рішення для задоволення конкретних потреб. Ми будуємо довгострокові відносини з нашими клієнтами, надаючи винятковий сервіс та надійні продукти.

Наразі ми шукаємо талановитих фрілансерів, які поділяють нашу відданість якості та досконалості. Приєднуйтесь до команди ВЕГ Трейд та внесіть свій вклад у створення унікальних інтер'єрів, що поєднують естетику та практичність.

Последние вакансии