Язык резюме:Українська
Высоколян Сергей
Главный энергетик, энергетик, главный инженер
Повний робочий день
Тип вакансій робота
Шукаю роботу в Черкаси
Дата розміщення 30.08.2018
Дата народження 13.02.1978 (46 років)
Регион проживания Черкассы
Контакти
Досвід роботи
з 03.2011 по 06.2017 (6 років 3 місяці)
Энергетик цеха по производству слабой азотной кислоты
ПАО "АЗОТ" г. Черкассы (Виробництво)
- керівництво службою енергетика;- організація електропостачання цеху;- організація ремонту та технічного обслуговування електрообладнання;- облік і контроль за раціональним використанням електроенергії;- робота з підрядними, проектними, контролюючими організаціями;- формування заявок на придбання ТМЦ для ремонту і тех. обслуговування;- кадровий резерв на посаду заступника начальника цеху, начальника цеху;- виконання обов'язків заступника начальника цеху;- V група допуску з електробезпеки в електроустановках до і вище 1000В.
з 07.2008 по 03.2011 (2 роки 7 місяців)
Главный энергетик
ООО "Завод "ТЕХНО" г. Черкассы (Виробництво)
керівництво службою енергетика;- організація електро-, газо-, водопостачання і водовідведення підприємства;- організація ремонту та технічного обслуговування енергетичного обладнання: електроустановок, газового обладнання, систем водопостачання та каналізації, очисних споруд, систем постачання технологічним повітрям, вентиляції, кондиціонування, ліфтів і т.п .;- облік і контроль за раціональним використанням енергоресурсів;- робота з підрядними, проектними, контролюючими організаціями;- формування заявок на придбання ТМЦ для ремонту і тех. обслуговування;- V група допуску з електробезпеки в електроустановках до і вище 1000В.
з 04.2008 по 07.2008 (2 місяці)
Заместитель главного инженера по энергетике
ООО "ТЕХНО-ИНВЕСТ" г. Черкассы (Виробництво)
організація монтажу та введення в експлуатацію систем електро-, газо-, водопостачання і водовідведення підприємства;- організація монтажу та введення в експлуатацію енергетичного обладнання: електроустановок, газового обладнання, систем водопостачання та каналізації, очисних споруд, систем постачання технологічним повітрям, вентиляції, кондиціонування, ліфтів і т.п .;- організація електро-, газо-, водопостачання і водовідведення підприємства (укладання договорів з енергопостачальними організаціями).- облік і контроль за раціональним використанням енергоресурсів;- робота з підрядними, проектними, контролюючими організаціями;- формування заявок на придбання ТМЦ для ремонту і тех. обслуговування;- V група допуску з електробезпеки в електроустановках до і вище 1000В.
з 03.2007 по 03.2008 (1 рік)
Старший энергетик производства капролактама
ОАО "Азот" г. Черкассы (Виробництво)
- організація роботи служб енергетиків цехів виробництва капролактаму;- заміщення енергетиків цехів виробництва капролактаму на період їх відсутності;- організація проведення капітальних ремонтів електрообладнання;- облік і контроль за раціональним використанням енергоресурсів;- робота з підрядними, проектними, контролюючими організаціями;- формування заявок на придбання ТМЦ для ремонту і тех. обслуговування;- V група допуску з електробезпеки в електроустановках до і вище 1000В.
з 10.2005 по 03.2007 (1 рік 4 місяці)
Энергетик цеха по производству кальцинированной соды
ОАО "Азот" г. Черкассы (Виробництво)
- керівництво службою енергетика;- організація електропостачання цеху;- організація ремонту та технічного обслуговування електрообладнання;- облік і контроль за раціональним використанням електроенергії;- робота з підрядними, проектними, контролюючими організаціями;формування заявок на придбання ТМЦ для ремонту і тех. обслуговування;- V група допуску з електробезпеки в електроустановках до і вище 1000В.
з 07.2002 по 10.2005 (3 роки 3 місяці)
Энергетик цеха по производству продуктов разделения воздуха
ОАО "Азот" г. Черкассы (Виробництво)
- керівництво службою енергетика;- організація електропостачання цеху;- організація ремонту та технічного обслуговування електрообладнання;- облік і контроль за раціональним використанням електроенергії;- робота з підрядними, проектними, контролюючими організаціями;- формування заявок на придбання ТМЦ для ремонту і тех. обслуговування;- V група допуску з електробезпеки в електроустановках до і вище 1000В.
з 10.1999 по 07.2002 (2 роки 9 місяців)
Мастер участка по ремонту электрооборудования цеха по производству продуктов разделения воздуха
ОАО "Азот" г. Черкассы (Виробництво)
безпосереднє керівництво бригадою електромонтерів;- виконання обов'язків енергетика цеху під час його відсутності;- організація електропостачання цеху;- організація ремонту та технічного обслуговування електрообладнання;- облік і контроль за раціональним використанням електроенергії;- робота з підрядними, проектними, контролюючими організаціями;- формування заявок на придбання ТМЦ для ремонту і тех. обслуговування;- V група допуску з електробезпеки в електроустановках до і вище 1000В.
з 03.1999 по 10.1999 (7 місяців)
Электромонтёр по ремонту и обслуживанию электрооборудования цеха по производству жидкого капролактам
ОАО "Азот" г. Черкассы (Виробництво)
Технічне обслуговування і ремонт електрообладнання;- 5 розряд;- III група допуску з електробезпеки в електроустановках до і вище 1000В.
з 06.2017 по 08.2018 (1 рік 2 місяці)
Инженер-энергетик
ООО "ЭКСПАНДИА" (Монтаж та обслуговування)
експлуатація, технічне обслуговування та ремонт систем електро-, водопостачання та водовідведення ТРЦ "Любава";- організація електро-, водопостачання та водовідведення;- робота з підрядними, інспектуючими, проектними організаціями;- відповідальний за безпечну експлуатацію ліфтів та ескалаторів;- заміщення на посаді головного інженера ТРЦ "Любава" під час його відсутності";- організація забезпечення експлуатаційними матеріалами та комплектуючими, інструментом;- V група з електробезпеки в електроустановках до і понад 1000В.
Освіта
з 01.2003 по 01.2007 (4 роки)
высшее
Черкассы, Черкасский государственный технологический университет, инженер-механик
з 01.1993 по 01.1997 (4 роки)
неполное высшее
Черкассы, Черкасский политехнический техникум, техник-электромеханик
Знання мов
Українська Досконалий
Російська Досконалий
Англійська Початківець
Додаткова освіта або курси
з 01.2015 по 01.2015 (1 місяць)
Кадровый резерв
Військова служба
з 01.1997 по 01.1998 (1 рік)
Старший сержант(зам. командира взвода)
ПВО, Украина
13.02.2020
Запорожская область,Запорожье
12000 ₴