Досвід роботи
з 04.2016 по теперешній час (8 років 8 місяців)
Бренд-шеф
Skvara Innovation (Виробництво)
з 05.2016 по 06.2017 (1 рік 1 місяць)
Бренд-шеф
Паб "Braconnier", Харьков (Ресторани)
з 02.2017 по 07.2017 (4 місяці)
Шеф-повар
Бар REGENSCHIRM (Ресторани)
з 06.2015 по 04.2016 (10 місяців)
Шеф-повар
Литпаб "Крапка Кома" (Ресторани)
з 01.2015 по 04.2016 (1 рік 3 місяці)
Су-шеф, инструктор
Culinary Academy Hector J. Bravo (Освіта)
з 10.2013 по 11.2014 (1 рік 1 місяць)
Су-шеф
Superior Golf & Spa Resort (Ресторани)
Освіта
з 01.2011 по 01.2013 (1 рік 11 місяців)
средне-специальное
Харьков, ХПЛПТТ, Повар, кондитер
з 01.2013 по 01.2015 (2 роки)
средне-техническое
Харьков, ХТЭК КНТЭУ, Технолог пищевой промышленности
Додаткова освіта або курси
з 01.2018 по 01.2018 (1 місяць)
р-н Faviken, 2*, Jarpen, Швеция
з 01.2013 по 01.2013 (1 місяць)
р-н Engelen, Stockholm, Швеция