Soft Industry
1 вакансія
Коротка інформація
Тип компанії Прямий роботодавець
Кількість співробітників Від 50 до 100
Місце розташування головного офісу Чернігів
Напрямок компанії Інформаційні технології
Адреса сайту http://soft-industry.com

Soft Industry Alliance – українська ІТ-аутсорсингова компанія.
Ми спеціалізуємося на створенні програмного забезпечення у сфері: web розробки, розробки мобільних додатків, а також тестуванні програмного забезпечення, SEO-оптимізації та технічної підтримки 24/7.

Наша компанія надає комплексне вирішення завдань від консультування клієнта щодо бачення проекту, формулювання технічного завдання, розробки архітектури проекту, технічної реалізації, тестування та до видачі готового продукту на продакшн. На ринку ІТ послуг ми працюємо з 2000 року, за цей час нами реалізовано понад 120 успішних проектів. Наші клієнти це підприємці та компанії зі США, Європи, Азії та Австралії.

Ми маємо у своєму розпорядженні команду проектних менеджерів, бізнес-аналітиків, сейлз менеджерів, тестувальників, а також команду кваліфікованих розробників у кількості 80 співробітників. Наші хлопці постійно підвищують свій рівень, беруть участь у навчальних конференціях та семінарах.
 
У своїх майбутніх співробітниках ми цінуємо чесність, відповідальність та професіоналізм. Ми постійно покращуємо умови для професійного розвитку працівників.
Виконуючи свою роботу, ми завжди прагнемо задовольнити потреби клієнта з максимальною самовіддачею наших співробітників.

Останні вакансії