з 01.2019 по 06.2020 (1 рік 5 місяців)
менеджер з продажу, технолог
ТОВ "Пейстрі Шеф" (Продажи)
Різноманітні інгредієнти для кондитерських виробів та джелатерії міжнародних виробників в асортименті компанії дали змогу спілкування з різними представниками сегменту HORECA як в Києві, так і за його межами. За період роботи організовувала і проводила зустрічі, приймала участь і організовувала майстер класи як з вітчизняними, так й іноземними шеф-кухарями та шеф-кондитерами. Проводила аналіз сучасного ринку кондитерських інгредієнтів, надавала технологічну підтримку клієнтам.
з 09.2014 по 09.2015 (1 рік)
старший лаборант
Національний університет харчових технологій (Наука)
Готувала та проводила лабораторні заняття з оцінки якості сировини, напівфабрикатів та готової продукції харчової галузі за органолептичними, структурно-механічними та фізико-хімічними показниками.Готувала різні реактиви для досліджень в рамках лабораторних робіт.