Мета
Мені цікава сфера де я зможу комунікувати з людьми, де я буду генерувати ідеї та рішення, де я зможу керувати процесом, де я зможу проявити своє бачення та оригінальний підхід до справи, де я зможу надихати інших та допомагати їм долати труднощі, сфера яка розкриє в мені потенціал ментора та фисилітатора, де потрібен творчий підхід та яскрава особистість.
Досвід роботи
з 11.2017 по 05.2018 (5 місяців)
Адміністратор
ресторан "Брудершафт" (Рестораны)
◾Набір, навчання, адаптація, та контроль роботи персоналу, індивідуальна мотивація та вирішення конфліктних ситуації в колективі ( HR менеджмент) ;◾Робота з постачальниками, контроль складу, оптимізація витрат на закупки, аналіз пропозицій постачальників та підбір вигідних пропозицій;◾Вирішення поточних завдань, виконання доручень керівника;◾Комунікація з гостями, збір відгуків, створення гостинної та привітної атмосфери, формування постійної клієнтської бази, вирішення проблемних ситуацій гостей;
з 05.2018 по 07.2018 (2 місяці)
Менеджер
Лаунж бар "Hot Bawl" (Рестораны)
◾Аналіз фінансових показників (РОБИВ ВСЕ, ЩОБ ВЛАСНИКИ БУЛИ СПОКІЙНІ ЗА СВОЇ ГРОШІ)) -формування фінансової звітності підприємства у тісній взаємодії з бухгалтерією;-погодження з власниками бізнесу бюджету на зарплату, закупівлю продуктів, рекламу, проведення вечірок, та інших витрат, оптимізація цих витрат;◾Проробка меню (ТУТ ГОЛОВНЕ, ЩОБ ГОСТЯМ СМАЧНО ТА ЦІКАВО, А ЗАКЛАДУ ВИГІДНО))-аналіз трендів на ринку гром. харчування та лаундж барів;-створення "хайпового" асортименту пропозицій по кухні, бару, табаках; -оптимізація собівартості пропозицій закладу (страви, напої, кальяни) пошук найприбутковіших рішень, розробка спеціальних пропозицій;◾Набір команди (СТВОРЕННЯ КОМАНДИ МРІЇ)) -створення концепції "лиць" закладу, формування параметрів відбору працівників згідно концепції;-пошук кандидатів через сайти (ворк. юа та ін.), групи у соц. мережаж, особисті знайомства, проведення співбесід;-навчання та адаптація працівників, вирішення конфліктних ситуацій, створення комфортного робого клімату, мотивація;◾Організація івентів(БО ВСІ ХОЧУТЬ ВИНА І ВИДОВИЩ)) -створення концепції події;-підбір dj;-спеціальні пропозиції вечора;-підрядники - фотограф, звукове обладнання, світло;-pr події у соц. мережах, особисті запрошення блогерів;◾Розвиток реклами (НЕ ВАРТО НА ЦЬОМУ ЕКОНОМИТИ))-залучення smm менеджера;-формування завдань;-контент план;-аналіз просування;
з 07.2018 по 02.2019 (7 місяців)
Адміністратор
Кафе "Ом ном ном" (Рестораны)
◾Набір, навчання, контроль та мотивація персоналу; (Я НАВЧИВСЯ ШВИДКО ШУКАТИ СВОЇХ )◾Робота з постачальниками, контроль складу, складання бланку замовлень, пошук постачальників, прийом товару; (ВСЕ БУЛО ТОЧНО, ЛОГІЧНО, РОЗУМНО) ◾Контроль касової дисципліни, відкриття, поточна робота та закриття зміни ;◾Проведення інвентаризацій;◾Виконання доручень керівника, операційна робота; ◾Комунікація з гостями, створення атмосфери привітності, збір відгуків. (В МЕНЕ ТАМ БУЛО БАГАТО ДРУЗІВ)
з 04.2019 по 03.2020 (10 місяців)
Менеджер
Фаст фуд "Галицька Бульба" (Рестораны)
◾Аналіз ринку швидкої їжі, збір інформації по конкурентах, пошук "хайпів" які з'явились в сфері;◾Розробка стратегій залучення клієнтів - асортимент, пропозиції, реклама, розвиток сервісу;◾Налагодження операційних процесів, автоматизація бізнесу;◾Набір персоналу, створення лиця бренду, впровадження стандартів роботи;
Освіта
з 01.2013 по 01.2017 (4 роки)
Бакалавр
Львів , ЛНУ ім. Івана Франка , Туризм
з 01.2020 по теперешній час (4 роки 11 місяців)
Спеціаліст
Тернополь, ТМУ ім. С. Крушельницької , Музика