Язык резюме:Українська
Александр Баркин
Начальник отдела
Повний робочий день
Тип вакансій работа
Шукаю роботу в Киев
Дата розміщення 21.09.2019
Дата народження 06.12.1964 (59 лет)
Регион проживания Киев
Контакти
Мета
Мне интересно жить. Открывать новые знания и овладевать ими, приобретать новые навыки и умения, усовершенствовать уже имеющиеся. Я способен учиться и делиться своими знаниями с другими, потому что не люблю невежества и непрофессионализм. Главный критерий по которому я оцениваю теоретические знания – это реальное применение их на практике.
Про себе
Поважаю чужу думку, можу йти на компроміси, але при цьому вмію відстоювати свою точку зору. Неупереджений та обׄєктивний у своїй діяльності.Вмію працювати в режимі багатозадачності. Стресостійкий та емоційно стабільний.Вимогливо ставлюся до себе й інших у процесі виконання завдань поставлених підприємством, установою тощо. До роботи ставлюся з максимальною віддачею. Здатен ставити конкретні завдання для себе та персоналу.Відповідальний, уважний до деталей. Здатен визначати пріоритети, розподіляти роботу, встановлювати порядок дій, необхідний для досягнення результатів відповідно до планових і оперативних завдань.Вмію підтримувати комфортний морально-психологічний клімат в колективі.Швидко навчаюсь новому та здатен навчати інших. Цікавлюся новими технологіями та застосовую їх у реальному житті.
Досвід роботи
з 02.1998 по 12.2018 (20 років 9 місяців)
Секретар відповідальний
КП "ВЕЧІРНІЙ КИЇВ" (Масс-медиа | СМИ)
У спектр моїх обов’язків входило:-керівництво виробничою діяльністю підприємства, планування, розробка, затвердження сітьових графіків,тематичних, тижневих та перспективних планів видання номерів газет, забезпечення їх змістовної складової у відповідності з концепцією видань(статті, ілюстрації, рекламні, довідкові матеріали);-організація та координація і спрямовування діяльності підрозділів редакції, контроль та узгодження їх дій;-розподіл повноважень між співробітниками і контроль за їх виконанням;-робота з авторами,фахівцями інших напрямків та згідно з характером публікації узгодження побудови матеріалу, редагування матеріалів;-постійний моніторинг ефективності роботи та оптимізація виробничих процесів;-керівництво версткою та дизайном видань;-налагодження співпраці з іншими державними органами, органами місцевого самоврядування, юридичними особами. Маю досвід в управлінні та розвитку підприємства, його підрозділів. Організував добір і виховання кадрів, зкоординував роботу відділів, структурував планування роботи підприємства, спланував поточну роботу по випуску продукції. Оптимізував взаємодію відділів підприємства
Освіта
з 01.1986 по 01.1992 (6 років)
вища освіта
Київ, КДПІ ім. М. Драгоманова, историк
Знання мов
Українська Досконалий
Російська Досконалий
Додаткова освіта або курси
з 01.2019 по 01.2019 (1 місяць)
«Комп’ютерні системи обробки інформації та управління»
Военная служба
з 01.1984 по 01.1986 (2 роки)
рядовой
ПВО, СССР. Казахстан.