Язык резюме:Українська
Ольга Карасьова
Керівник відділу промотування, Project manager (creative services)
Повний робочий день, Вільний графік, Дистанційна робота
Тип вакансій робота
Шукаю роботу в Київська область, Київ
Дата розміщення 11.12.2019
Дата народження 20.11.1978 (45 років)
Регион проживания Киев
Контакти
Мета
Більш ніж 10 років я була частиною команди, яка працювала саме над креативною складовою в стратегії промотування ефірного контенту. Стратегія була спрямована на те, щоб за допомогою короткого аудіо-візуального формату зачепити певну частину аудиторії (або розширити ЦА) та сприяти підвищенню рейтингів. Цілеспрямованість, організаторські здібності, творчій потенціал та досвід надав мені можливість отримати посаду керівника відділу. Ставити чіткі та зрозумілі ТЗ, контролювати виконання всіх процесів пов'язаних із виробництвом промо, вносити коректировки із чіткою аргументацією, об'єктивно розцінювати кінцевий результат, дотримуватись термінів, підтримувати максимально ефективний комунікативний зв'язок відділу із іншими департаментами компанії - це мої головні обов'язки, які я виконувала на посаді.Я очікую на можливість отримати посаду де б я максимально могла використовувати свій досвід. Але, і це є дуже важливим для мене, я прагну навчатись та не боюсь складнощів які можуть виникнути у процесі опанування нових обов'язків.Маю надію що вас зацікавила моя кандидатура та ви зв'яжетесь зі мною за телефоном+380982881894
Досвід роботи
з 08.2018 по 05.2019 (8 місяців)
Керівник
ТОВ "Хмарочос Медіа" (Q-TV, ОЦЕ ТБ) (Мас-медіа | ЗМІ)
Багаторічний досвід роботи у промовідділах 4-х телеканалів, із різною ЦА, одного з провідних медіахолдингів, дозволив мені накопичити необхідні знання у своїй професійній сфері та отримати посаду керівника відділу. Під моїм керівництвом працювало 15 різних за фахом співробітників: режисери, копірайтери, дизайнери, художники, звукорежисери, диктори. Відповідно до брифів я складала ТЗ для всіх членів команди. Разом із копірайтерами та режисерами працювала над розробкою ідей та концептуальним підходом у промотуванні (рекламуванні) ефірного контенту. За необхідністю, вносила зміни (правки) на всіх етапах виконаних робіт. Несла відповідальність за кінцевий результат. Підтримувала взаємозв'язок із іншими підрозділами холдингу: відділ маркетингу, комерційний відділ, ефірний відділ.
з 07.2005 по 08.2018 (13 років 1 місяць)
Режисер промо
StarLightMedia (СТБ, Куй ТБ, Qtv) (Мас-медіа | ЗМІ)
Отримала досвід у виробництві промо роликів для різної (за будь-якими критеріями) цільової аудиторії. Виконувала відеомонтаж анонсів (тізерів, шоурілів, трейлерів), відповідно до брифів та тз для подальшої трансляції їх в ефірі. Розробляла ідеї для промотування ефірного контенту, працювала із копірайтером, диктором та звукорежисером.
з 01.2010 по 08.2012 (2 роки 6 місяців)
Режисер з відеомонтажу телевізійної програми
StarLightMedia (Qtv) (Мас-медіа | ЗМІ)
Отримала досвід у сфері виробництва телевізійної програми про комп'ютерні ігри, хронометраж якої складає 20-25 хв. Виконувала відеомонтаж сюжетів різних за змістом та різної складності. Здійснювала пошук відповідного відео матеріалу в мережі інтернет. Частково займалась саунд дизайном. Відповідно до технічних вимог готувала програму до виходу в ефір.
з 07.2005 по 12.2007 (2 роки 5 місяців)
Режисер з монтажу багатосерійних телесеріалів
Стар Медиіа (Мистецтво)
Виконувала відеомонтаж телесеріалу, досвід багатокамерного монтажу.
з 03.2005 по 10.2005 (7 місяців)
Менеджер з зовнішньої реклами
РИА "БілОТ" (Реклама)
Досвід роботи в рекламній агенції, а саме у сфері продажу реклами на зовнішніх конструкціях (білборди, сітілайти). Розробка пропозицій для клієнтів агенції, підбір адресних програм, розміщення рекламних кампаній (Банк "Аваль"), підготовка фінансових звітів, договорів, контроль виплат, комунікація із підрядниками.
з 03.2001 по 02.2005 (3 роки 11 місяців)
Офіс-менеджер
РИА"БілОТ" (Реклама)
Всі процеси, пов'язані з функціонуванням організації: реєстрація кореспонденції, розподіляла документацію по відділах, вела облік дзвінків і звернень, стежила за постачанням працівників офісу всім необхідним, займалась організацією зустрічей відвідувачів, нарад і брифінгів.
Освіта
з 01.1995 по 01.1999 (4 роки)
бакалавр
Київ, Міжнародний науково-технічний університет ім. Ю. Бугая, Юрист з господарського та адміністративного права
Знання мов
Українська Досконалий
Російська Досконалий
Англійська Середній
Додаткова освіта або курси
з 01.2017 по 01.2019 (2 роки)
школа англійської за методикою CALLAN