Язык резюме:Українська
Євген Семенов
Бухгалтер
Дистанційна робота
Тип вакансій робота
Шукаю роботу в Київська область, Київ
Дата розміщення 30.08.2018
Дата народження 22.01.1969 (55 років)
Регион проживания Киев
Контакти
Мета
Ведення бухгалтерського обліку на підприємствах всіх форм господарювання. Віддалено. В комплексі та на окремих дільницях обліку. • 1-С 7.7, 8.3, «Фінанси без проблем», MS Excel.• Торгівля, Виробництво, Транспорт та логістіка, Будівництво.• Податкова звітність (ПДВ, ЄСВ, Податок на прибуток, Прибутковий податок, Єдиний податок. Спеціальні збори. Банк, заробітна плата, основні засоби, податки та ЄСВ.• Статистична звітність. Баланс.• ПДВ. Реєстрація податкових накладних, облік, імпорт.• Комп’ютером та іншим обладнанням для роботи забезпечен.
Про себе
• Знання нормативних, методичних керівних матеріалів з організації та ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності• Володіння обліковою політикою, системою регістрів обліку, правилами документообігу й технологією оброблення облікової інформації на підприємстві. • Ведення плану рахунків бухгалтерського обліку активів, капіталу, зобов'язань і господарських операцій. • Знання системи і форми внутрішньогосподарського (управлінського) обліку, звітності й контролю. • Знання основ трудового законодавства.
Досвід роботи
з 09.1999 по 02.2003 (3 роки 5 місяців)
Головний бухгалтер
ПП "АТЕП №1" (Транспорт)
Ведення бухгалтерського обліку у повному обсязі, аналіз фінансового стану компанії, керування рухом грошей, складання і подання звітної документації до контролюючих органів. ЗЕД. Оптимізація оподаткування з використанням різних систем оподаткування. ТОВ, ПП, СПД, LLC тощо. Організація первинного документообігу. Успішне проходження податкової перевірки.
з 09.2002 по 04.2005 (2 роки 7 місяців)
Головний бухгалтер
ТОВ "Астра ЛТД" (Реклама)
Ведення бухгалтерського обліку у повному обсязі, аналіз фінансового стану компанії. Загальна форма оподаткування з ПДВ. Відділ кадрів. Лікарняні, відпускні, декретні. Успішна робота з боржниками. Суттєве зниження дебіторської заборгованості.
з 03.2005 по 04.2017 (12 років 1 місяць)
Головний бухгалтер
ТОВ "Нафтопродукт-сервіс" (Монтаж та обслуговування)
Ведення бухгалтерського обліку у повному обсязі, аналіз фінансового стану компанії. Загальна форма оподаткування з ПДВ. Успішне проходження перевірки ПФУ, ФСС з ТВП, Податковою перевірки, КРУ.
з 04.2010 по 04.2017 (7 років)
Головний бухгалтер
ТОВ "Техноплюс-2001" (Будівництво)
Ведення бухгалтерського обліку у повному обсязі, аналіз фінансового стану компанії. Загальна форма оподаткування з ПДВ.
з 11.2008 по 01.1970 (38 років 10 місяців)
Директор
ТОВ "Перша спеціалізована агенція з ліквідації підприємств" (Бухгалтерія)
Реєстрація, супроводження та ліквідація підприємств різних організаційно-правових форм та систем оподаткування. Оптимізація оподаткування. Проходження перевірок. Відновлення бухгалтерії.