Язык резюме:Українська
Марина Зіновьєва
15000 грн
Головний спеціаліст
Повний робочий день
Тип вакансій робота
Шукаю роботу в Запоріжжя
Дата розміщення 14.03.2018
Дата народження 09.12.1981 (42 роки)
Регион проживания Запоріжжя
Контакти
Мета
Цікава високооплачувана робота з перспективою кар'рного росту.
Про себе
Відповідальність, спрямованість на результат, комунікабельність, бажання навчатися, уміння працювати в команді, творчість. Веду здоровий спосіб життя. Організаторські здібності.
Досвід роботи
з 11.2005 по 01.2017 (11 років 2 місяці)
Головний спеціаліст
Управління Пенсійного фонду (Державна служба)
Провідний спеціаліст відділу надходження доходів:Прийняття пакету документів, реєстрація, облік юридичних осіб тафізичних осіб підприємців в Єдиному державному реєстрі (ЄДР);Прийняття звітності та облік доходів фізичних осіб підприємців;Ведення моніторингу обліку юридичних осіб та фізичних осіб підприємців в ЄДР;Перевірка та зняття з обліку фізичних осіб підприємців;Робота з базою.Головний спеціаліст відділу з обслуговування громадян:Прийом громадян з питань персоніфікованого обліку;Прийняття пакету документів, реєстрація та облік договорів про добровільну участь у системі загальнообов'язкового державного соціального страхування;Розрахунок доплати до мінімального страхового внеску;Моніторинг відшкодування пільгових пенсій;Робота з пенсійною базою.Головний спеціаліст сектору ведення електронних реєстрів та підтримки інформаційно-аналітичних систем:Прийом громадян та видача індивідуальних відомостей про застраховану особу;Реєстрація на WEB – порталі фізичних осіб;Облік кандидатів в майбутні пенсіонери;Моніторинг запитів видачі довідок із системи персоніфікованого обліку.
з 10.2002 по 11.2005 (3 роки 1 місяць)
Провідний спеціалст
Управлінн праці та сіціального захисту населення (Державна служба)
Спеціаліст з питань оплати праці та трудових відносин: Перевірка та реєстрація колективних договорів; Перевірка підприємств з питань оплати праці; Моніторинг боржників по заробітній платі; Робота з базою.
Освіта
з 01.2001 по 01.2005 (4 роки)
Спеціаліст
Запорожжя, ЗДІА, Економіка підприємства
з 01.1999 по 01.2001 (2 роки)
Молодший спеціаліст
Запорожжя, ЗЕТК, Економіка підприємства