TAMGA
5/5
12 вакансій
Коротка інформація
Тип компанії Прямий роботодавець
Опис компанії _
Кількість співробітників Від 300 до 500
Місце розташування головного офісу Киев
Напрямок компанії Інформаційні технології
Адреса сайту http://www.tamga.com
Контактні дані

Хто ми?

TAMGA - група проектів, динамічно розвиваючихся, що спеціалізується на наданні фінансових послуг.

Наша мета - дати можливість кожній людині отримати термінову фінансову допомогу в той момент, коли вона її потребує, і вчасно погасити борг. У перспективі ми плануємо зробити TAMGA провідною платформою онлайн-кредитування, що з'єднує кредиторів та позичальників у всьому світі.

Що ми робимо?

Група проектів TAMGA змінює традиційні уявлення про онлайн-кредитування. Ми працюємо у різних країнах і постійно розширюємо географію нашої присутності. Наші онлайн-сервси є майданчиками, які автоматично підбирають для позичальників кредиторів із найвигіднішими пристроями. Ми інвестуємо великі кошти в IT-рішення, використовуємо унікальні технології, розроблені найкращими IT-фахівцями TAMGA, які дозволяють за лічені секунди оцінювати платоспроможність клієнтів, аналізувати пропозиції кредитних компаній - партнерів, підбирати позичальникам найоптимальніші кредитні продукти та забезпечувати швидке перерахування коштів.

Група проектів TAMGA безперервно розвивається. Ми давно та успішно працюємо в Україні, Польщі та Іспанії, а у перспективі плануємо запустити платформи онлайн-кредитування для всіх європейських країн. Загальна кількість наших співробітників у різних країнах уже перевищує 400 людей.

У зв'язку з безперервним розширенням бізнесу TAMGA постійно потребує нових співробітників, які мають досвід роботи у сфері фінансів та високих технологій, люблять свою роботу та хочуть змінювати індустрію онлайн-кредитування разом з нами.

Наша мета – стати найбільшою світовою платформою онлайн-кредитування. Приєднуйтесь, ростіть та розвивайтеся разом з нами!

Останні вакансії
Останні відгуки