RoboKids - Академия Инноваций для детей
3 вакансії
Коротка інформація
Тип компанії Прямий роботодавець
Кількість співробітників Менее 10
Місце розташування головного офісу Киев
Адреса сайту http://www.robokids.com.ua

Любі друзі! Раді вітати Вас на сторінці RoboKids — Академії інновацій для дітей. Ми проводимо заняття для дітей від 5 років до 15 з робототехніки. Ваша дитина зануриться в захоплюючий світ винаходів і творення.

 

Ми живемо в час, коли весь світ повним ходом йде на зустріч інновацій. Робототехніка стала невід’ємною частиною всесвітнього прогресу. Весь світ зараз побудований на автоматизації та механізації. Ми пропонуємо Вашій дитині зануритися в цю чудову подорож.

На уроках діти з нуля збирають базових роботів, з величезним інтересом вивчають основи електроніки і програмування, алгоритм роботи всіляких датчиків, деталей, фізичні процеси, конструюють свої проекти і багато іншого.

Ключова особливість — пізнання цікавого світу робототехніки відбувається в ігровій формі. Наша програма заснована на живому навчанні. Ваша дитина не сидить мовчки 45 хвилин і відповідає тільки тоді, коли його викликав учитель. Ні! Наша програма створена на основі спілкування дітей між собою. Збираючи чергового робота, діти діляться своїми думками один з одним, з педагогами, вони діляться творчими задумами та результатами. Ми виключили формат шкільного рутинного освіти. У нашій академії Ваша дитина отримає те, чого йому не вистачало в звичайній школі — цікаве і, в той же час, вкрай корисне проведення часу!

Останні вакансії