Компания "БУЛЬВАР Недвижимость"
3 вакансії
Коротка інформація
Тип компанії Прямий роботодавець
Кількість співробітників Від 10 до 50
Місце розташування головного офісу Харьков
Напрямок компанії Нерухомість
Адреса сайту http://anbulvar.com.ua

Компанія «БУЛЬВАР нерухомість» на ринку з 2011 року, понад 6 років, ми закрили понад 3200 угод.
Ми перебуваємо у всіх профільних ріелторських організаціях, таких як Харківський союз ріелторів та оцінювачів (ХСРО) та Харківський клуб ріелторів (ХКР).
Компанія займається купівлею, продажем та орендою житлової та не житлової нерухомістю.
Робота у компанії «БУЛЬВАР нерухомість» гідно оплачується. Професія «Ріелтор» підходить творчим, амбітним людям із позитивним настроєм, які займають активну життєву позицію та бажають працювати на результат. Головна перевага в тому, що цей результат залежить тільки від вас і він прямо пропорційний вкладеним зусиллям.

Що ми пропонуємо?

- Високий рівень ЗП – від 10 000 грн. На місяць і немає верхньої межі.

- Ми навчаємо з "0" і в результаті Ви отримуєте "бізнес у бізнесі". З першого дня стажування наші стажери перебувають під індивідуальним наставництвом профільного Експерта, який радить, інформує та спрямовує.
Наші стажери мають можливість пройти курс навчання в Академії Ріелторів Харкова та ГКР.
Ріелторство, як і банківська система, є однією з найприбутковіших у світі сфер.

- Затишні комфортні офіси, необмежений доступ до інтернету, безкоштовна реклама на профільних майданчиках, безкоштовна допомога досвідчених юристів, а також дружній та чуйний колектив допоможуть Вам швидше освоїтися та вже в перший місяць закрити свою першу угоду.

- Ми дружна команда професіоналів, яка знає ціну грошам та своєму часу. Ми не приходимо відсиджуватись – ми максимально продуктивно працюємо.
Навчання Тайм менеджменту – максимально ефективне планування часу та інші Тренінги та навчальні програми допоможуть Вам стати справжнім професіоналом у сфері нерухомості та вийти на якісніший рівен

Останні вакансії