ТОВ “Ядзакі Україна”
1 вакансія
Коротка інформація
Тип компанії Кадрове агентство
Кількість співробітників Більш 1000
Місце розташування головного офісу Ужгород
Напрямок компанії Виробництво
Адреса сайту https://yazaki-ukraine.com/news/official/

Одним із представництв Yazaki Corporation у світі стала компанія ТОВ “Ядзакі Україна”. Частка прямих інвестицій в компанію за період існування склала близько 45 мільйонів доларів США, які до цих пір залишаються одними із найбільших в Україні. Товариство було зареєстроване в жовтні 2002 року, а вже через рік відбулося його офіційне відкриття у селі Минай, що поблизу Ужгорода. Завдяки наполегливій праці, ТОВ "Ядзакі Україна" зажило високої репутації і є постачальником джгутів для сусідніх країн — Словаччини, Чеської Республіки, Німеччини, Польщі, Австрії, Угорщини.

Підприємство також отримало статус "Lead Plant" (провідний завод). І сьогодні підтримує декілька заводів Yazaki у різних куточках світу.

Компанія є одним із найбільших роботодавців Закарпаття. Наразі тут працює близько 1 400 працівників, котрих підприємство забезпечує транспортуванням, харчуванням, медичним страхуванням і не тільки. Співробітникам доступний ряд соціальних послуг і пільг, можливість кар'єрного росту та навчання. Адже соціальна політика ТОВ "Ядзакі Україна" — це відображення рівня відповідальності підприємства перед суспільством.

Останні вакансії