Business Evolution
2 вакансії
Коротка інформація
Тип компанії Прямий роботодавець
Кількість співробітників Від 10 до 50
Місце розташування головного офісу Тернополь
Напрямок компанії Інформаційні технології
Адреса сайту https://bevol.com.ua/

Компанія «Business Evolution» – це IT-компанія, що впроваджує сучасні інформаційні системи.

Ми розробляємо і впроваджуємо рішення, що базуються  на кращих світових платформах для цифровізації бізнес-процесів, а також створюємо мобільні застосунки і спеціалізоване програмне забезпечення. За допомогою наших інформаційних систем клієнти автоматизовують бізнес-процеси, отримуючи додаткові конкурентні переваги на ринку і досягають своїх стратегічних цілей.

Надаючи послуги IT-консалтингу, ми допомагаємо клієнтам вирішувати завдання у сфері автоматизації. Наша команда – це експерти, які застосовують передові методології управління проєктами, мають великий галузевий досвід і володіють технічною спеціалізацією для вирішення складних бізнес-кейсів.

Ми працюємо з клієнтами незалежно від їх місця розташування, ми готові оперативно забезпечувати присутність фахівців необхідної кваліфікації в офісі замовника для вирішення найскладніших завдань.

Від 2001 року компанія «Business Evolution», раніше відома як компанія «Волошин», допомагає своїм клієнтам впроваджувати сучасні інформаційні системи, закладаючи фундамент для якісної цифрової трансформації бізнесу.

Останні вакансії