з 01.1990 по теперешній час (34 роки 10 місяців)
Шеф-кухар
Рсторани Європи, України (4148)
1. ШЕФ-КУХАР НАЛЕЖИТЬ ДО КАТЕГОРІЇ КЕРІВНИКІВ.2. Здійснюю керівництво виробничо-господарською діяльністю підрозділу підприємства громадського харчування.3. Направляю діяльність трудового колективу на забезпечення ритмічного випуску продукції власного виробництва необхідного асортименту та якості відповідно до виробничого завдання.4. Провожу роботу з удосконалення організації виробничого процесу, з впровадженням прогресивні технології, в ефективному використанню техніки, підвищенням професійної майстерності працівників з метою підвищення якості продукції, що випускається.5. Складаю заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати та сировину, забезпечую їх своєчасне отримання зі складу, контролюю терміни, асортимент, кількість і якість їх надходження і реалізації.6. Забезпечую на основі вивчення попиту споживачів різноманітність асортименту страв і кулінарних виробів, складаю меню.7. Здійснюю постійний контроль за технологією приготування їжі, нормами закладки сировини та дотриманням працівниками санітарних вимог і правил особистої гігієни.8. Здійснюю розстановку кухарів та інших працівників виробництва.9. Складаю графік виходу кухарів на роботу.10. Провожу бракераж готової їжі.11. Періодичного контролю впродовж робочого дня процесу приготування їжі, дегустація якнайбільшої кількості страв на смак, консистенцію, запах і загальну якість;12. Організовую облік, складання і своєчасне подання звітності про виробничу діяльність, впровадження передових прийомів і методів праці.13. Регулярно контролюю доходи кухні.14. Контролюю правильну експлуатацію устаткування та інших основних засобів.15. Провожу інструктаж з технології приготування їжі та іншим виробничим питань.16. Контролюю дотримання працівниками правил і норм охорони праці і техніки безпеки, санітарних вимог і правил особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку.17. Провожу роботу з підвищення кваліфікації працівників.