Язык резюме:Українська
Дзюра Олег
15000
Шеф-кухар
Повний робочий день
Тип вакансій робота
Шукаю роботу в Вся Україна, Львів, Одеса
Дата розміщення 06.11.2023
Дата народження 26.07.1964 (60 років)
Регион проживания Львов
Контакти
Мета
Моє резюме1990-1993рр. Франція м. Діжон ресторан "Le Procope" Повар- Навчання рецептами Класичною Французької кухні.- Набуття практичних навичок кухаря.- Практичне закріплення набутих навичок.1993-1995рр. Польща г.Тарнобжег ресторан "Пані Джюіори" Кухар, Старший кухар- Продовження закріплення навичок на посаді кухарем.- Початок праці на посаді старшого кухаря.- Допомога закладу в розробці нового меню.- Участь в покращені виторгу ресторану на 10-15%.1995-1998рр. Кабардино-Балкарія м. Нальчик ресторан-готель "Долинськ" Кухар, Старший кухар- Продовження закріплення професійних навичок.- Стажування і практика на посаді шеф-кухаря.- Участь та допомога у розвитку ресторанного бізнесу.1998-2005рр. Польща м. Познань ресторан-готель "Ikar" Шеф-кухар- Розробка меню, поновлення та впровадження нових страв.- Підбір та навчання персоналу.- Навчання персоналу для роботи на новому обладнані.- Підвищення виторгу ресторану на 15-20%.2005-2017рр.Польща, Україна (Карпати, Крим) ресторани готелів Шеф-кухар- Розвиток різного меню.- Робота з персоналом по приготуванню страв нового меню.- Робота з доставкою продуктів.- Напрямок роботи з підвищенням виторгу ресторану.З 2007р. сертіфікован від: World Polonia Business Club wraz Kapitula Klubu Szefow Kuchni
Про себе
Олег Леонідович [email protected] [email protected] т. 0965655848 Skype: Olejon1964
Досвід роботи
з 01.1990 по теперешній час (34 роки 11 місяців)
Шеф-кухар
Рсторани Європи, України (4148)
1. ШЕФ-КУХАР НАЛЕЖИТЬ ДО КАТЕГОРІЇ КЕРІВНИКІВ.2. Здійснюю керівництво виробничо-господарською діяльністю підрозділу підприємства громадського харчування.3. Направляю діяльність трудового колективу на забезпечення ритмічного випуску продукції власного виробництва необхідного асортименту та якості відповідно до виробничого завдання.4. Провожу роботу з удосконалення організації виробничого процесу, з впровадженням прогресивні технології, в ефективному використанню техніки, підвищенням професійної майстерності працівників з метою підвищення якості продукції, що випускається.5. Складаю заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати та сировину, забезпечую їх своєчасне отримання зі складу, контролюю терміни, асортимент, кількість і якість їх надходження і реалізації.6. Забезпечую на основі вивчення попиту споживачів різноманітність асортименту страв і кулінарних виробів, складаю меню.7. Здійснюю постійний контроль за технологією приготування їжі, нормами закладки сировини та дотриманням працівниками санітарних вимог і правил особистої гігієни.8. Здійснюю розстановку кухарів та інших працівників виробництва.9. Складаю графік виходу кухарів на роботу.10. Провожу бракераж готової їжі.11. Періодичного контролю впродовж робочого дня процесу приготування їжі, дегустація якнайбільшої кількості страв на смак, консистенцію, запах і загальну якість;12. Організовую облік, складання і своєчасне подання звітності про виробничу діяльність, впровадження передових прийомів і методів праці.13. Регулярно контролюю доходи кухні.14. Контролюю правильну експлуатацію устаткування та інших основних засобів.15. Провожу інструктаж з технології приготування їжі та іншим виробничим питань.16. Контролюю дотримання працівниками правил і норм охорони праці і техніки безпеки, санітарних вимог і правил особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку.17. Провожу роботу з підвищення кваліфікації працівників.
Освіта
з 01.1980 по 01.1984 (4 роки)
Вища
Київ, ВВАТУ, інженер
Знання мов
Українська Досконалий
06.11.2023
Вся Украина,Львов,Одесса