Язык резюме:Українська
Анна Валерьевна
25000 грн
Руководитель контент-отдела/контент-менеджер
Повний робочий день, Дистанційна робота
Тип вакансій робота
Шукаю роботу в Вся Україна, Київ
Дата розміщення 10.12.2021
Дата народження 19.01.1985 (39 років)
Регион проживания Киев
Контакти
Досвід роботи
з 06.2008 по 01.2013 (4 роки 7 місяців)
контент-менеджер
Интернет-магазин Фотомаг (Роздрібна торгівля)
На посаді контент-менеджера інтернет-магазину Фотомаг, наповнювала сайт текстовим і графічним контентом. Категорі товарів з якими працювала: битова техніка, косметика, туризм, сантехніка, товари для дітей, комп'ютерні комплектуючі. Працювала віддалено на протязі майже п'яти років. Мала помічників, які теж працювали віддалено. Підбирала фахівців особисто, навчала та надалі перевіряла якість виконаної роботи. контент-менеджер (фріланс).
з 01.2013 по 01.2018 (5 років)
контент-менеджер/копірайтер
Фрілансер (Роздрібна торгівля)
at shop.rustar.ruПрацювала з CMS 1C-Бітрікс. Створювала категорі і підкатегорі сайту.Наповнювала сайт текстовим і графічним контентом. Графічний контент(банери, фото), оброблювала з допомогою графічного редактора Photoshop. Створювала унікальні описи для товару та СЕО-описи з підбором ключових запитів для категорій и підкатегорій сайту. контент-менеджер at Competera (фріланс) Пошук товару на сайтах конкурентів.контент-менеджер (фріланс) at PabosНаповнення сайту унікальним графічним и текстовим контентом.SMM-менеджер (фріланс) at Fusion ProjectJanuary 2019Створення сторінок в соціальних мережах. Розміщення тематичних постів з підбором відео- та графічного контенту. Ведення переписки з потенційними клієнтами. Так як, проект був Естонський, робота призводилась з ЦА російськомовного населення проживаючого на територі цієї країни.контент-менеджер/копірайтер (фріланс) at Avtokovriki.netНаповнення сайту унікальним графічним и текстовим контентом. Створення СЕО-опису для категорій та підкатегорій сайту. контент-менеджер (офіс) at Типографія ІнфопринтНаповнення сайту унікальним графічним и текстовим контентом.Фотографія продукці з подальшим редагуванням у графічному редакторі Photoshop. Розсилка новин з допомогою програми MailChimp. контент-менеджер (офіс) at ЄвроінструментНаповнення сайту унікальним графічним и текстовим контентом. Пошук і співробітництво з копірайтерами фрілансерами. Фотографія продукці на тематичній виставці для подальшого розміщення фотографій в соціальних мережах, та на сторінці "Новини" сайту. Обробка фотографій у графічному редакторі Photoshop. контент-менеджер (офіс) at ObogreyНаповнення сайту унікальним графічним і текстовим контентом.Розміщення товарних позицій на торгівельних майданчиках: Prom.ua, OLX. Створення СЕО описів для категорій і падкатегорій сайту. Створення категорій та підкатегорій для сайту. Пошук нових постачальників, коммунікація з вже існуючими.
з 06.2018 по 05.2019 (10 місяців)
контент-менеджер
ООО "Софткей-Украина" (Роздрібна торгівля)
Наповнення сайту унікальним графічним і текстовим контентом (HTML). Створення зображень для товару (Photoshop). Розміщення новин і банерів на сайті. Додання нових вендорів, торгових пропозицій. CMS 1C-Bitrix.
з 05.2019 по 11.2021 (2 роки 6 місяців)
керівник відділу контенту
МДМ (Роздрібна торгівля)
Формування структури сайту (категорії, підкатегорії, фільтрація, формування картки товарів.)Підготовка банерів та стікерів для сайту (Photoshop)Підготовка матеріалів для помічників (пошук джерела інформації - фото, текстовий контент, при необхідності переклад)Пошук помічників/навчання/перевірка їх роботиСпівпрацювала з 3 контент-менеджерами (віддалено) та 1 копірайтером (віддалено). Готувала для них план роботи на місяць та розміщувала його на google drive. Для копірайтера окремо підбирала ключові запити для створення опису товарів. На основі якості та швидкості виконання роботи розроблялась мотиваційна програма.Робота з постачальниками (запит прайсів з актуальними цінами, переоцінка товарів з-за допомогою Excel, оновлення залишків на сайті з-за допомогою Excel)Робота з Marketplace: Rozetka, Hubber, Hotline та ін. Налаштування товарного фіду XML, перенос інформації на вище зазначені сервіси. Налаштування товарних карток на цих же сервісах. Активна взаємодія з відділом модерації маркетплейсів.Підготовка фіду для завантаження товарів на Google MerchantsСайти компанії базувались на Prom, OpenCart, JoomlaВ обов'язки входила співпраця з программістами та СЕО які займались розробкою та просуванням сайтів.Проводилось планування активності в соціальних мережах з-за допомогою https://business.facebook.com/
Освіта
з 01.2002 по 01.2006 (4 роки)
бакалавр
Кіровоград, ККТК, програміст
з 01.2006 по 01.2007 (1 рік)
вища
Кривой Рог, КТИ, інженер-програміст