Язык резюме:Українська
Ірина Безхутра
інженер з транспорту
Дистанційна робота
Тип вакансій робота
Шукаю роботу в Дніпропетровська область, Вільногірськ
Дата розміщення 01.11.2023
Дата народження 09.03.1972 (52 роки)
Регион проживания Вільногірськ
Контакти
Мета
Шукаю роботу яка буде пов’язана з роботою у сфері реєстрації перереєстрація, переобладнання: технологічних транспортних засобів, колісних транспортних засобів, техніки аграрно-промислова комплексу та морського транспорту, керування процесів у проведенні технічних оглядів рухомого складу. Оформлення супровідних документів при експлуатації транспортних засобів.
Про себе
Наполеглива, відповідальна, володію морально-діловими якостями, правильно і швидко засвоюю нові знання, приймаю відповідальні рішення для найбільш ефективного досягнення позитивного результату, працюю в команді. В разі необхідності можлива тісна взаємодія з контролюючими та виконавчими органами.Одружена, маю доньку, онуку. Хобі: шиття, в’язання, вишивка, кулінарія.
Досвід роботи
з 08.2000 по теперешній час (23 роки 8 місяців)
інженер провідний
АТ "ОГХК", ЗАТ «ЮКРЕЙНІАН КЕМІКАЛ ПРОДАКТС», ТОВ «МОТРОНІВСЬКИЙ ГЗК». (Видобуток корисних копалин)
З 2000 року працювала ведучім інженером-технологом в кар’єрі виробничо-технічного відділу філіалу «Вільногірського ГМК» ЗАТ «ЮКРЕЙНІАН КЕМІКАЛ ПРОДАКТС», ТОВ «МОТРОНІВСЬКИЙ ГЗК».З 2019 по теперішній час інженер провідний виробничо-технічної служби філіалу ВГМК «ОБ’ЄДНАНОЇ ГІРНИЧО-ХІМІЧНОЇ КОМПАНІЇ». • 23 роки працювала та набувала досвід роботи у процесі переобладнання, реєстрації, перереєстрації, ліквідації усіх видив транспорту.• Вивчала законодавчі акти у сфері автомобільного, технологічного, аграрно-промислового та морського транспорту.• Співпрацювала з органами МВС, РВК, Держпраці, Реєстром судноплавства України, Держспоживстандарт.• Працювала з дозвільними організаціями та контролюючими органами у сфері обслуговування транспортних засобів.• Маю досвід щодо оформлення маршрутів на перевезення небезпечних вантажів та негабаритних транспортних засобів.• Неодноразово співпрацювала з науково-дослідним Бюро судових експертиз «САНТОДОР».
Освіта
з 01.2008 по теперешній час (16 років 3 місяці)
магістратура
Кам'янське, Дніпродзержинський державний технічний університет, «Автомобілі та автомобільне господарство»