Язык резюме:Українська
Вікторія Ковальська
25000 грн
Керуючий
Повний робочий день, Неповний робочий день, Вільний графік, Дистанційна робота
Тип вакансій робота
Шукаю роботу в Запорізька область, Запоріжжя
Дата розміщення 31.10.2023
Дата народження 24.03.1989 (35 років)
Регион проживания Запоріжжя
Контакти
Досвід роботи
з 06.2015 по 03.2022 (6 років 8 місяців)
Адміністратор
Coffeeshop Lavazza (Ресторани)
Контроль роботи торгової точки, контроль роботи персоналу на зміні. Запуск нових торгових точок. Набір персоналу та контроль знань баріста. Контроль за виконанням плану продажів. Мотивація роботи персоналу, постановка цілей. Проведення інвентаризації. Зведення інвентаризацій. Формування замовлень сировини, товарів та готової продукції. Забезпечення кав'ярні необхідним запасом сировини та витратних матеріалів. Планування продажів. Складання фінансових звітів із заробітної плати баріста. Контроль за виконанням стандартів компанії, своєчасного введення новинок. Виявлення та усунення порушень у роботі персоналу. Встановлення дружньої атмосфери у колективі. Контроль знання асортименту продукції та напоїв, контроль уміння спілкуватися з відвідувачами та правильно приймати замовлення на касі, уміння працювати з касовим апаратом. Контроль роботи з професійною кавомашиною, приготування кавових та безалкогольних напоїв. Контроль якості видаваних напоїв та їжі. Підтримка чистоти в робочій зоні та всьому кавопоінті. Навчання персоналу.
з 11.2013 по 06.2015 (1 рік 7 місяців)
Бариста
Coffeeshop Lavazza (Ресторани)
Відкриття та закриття торгової точки. Знання асортименту продукції та напоїв, прийом замовлення на касі, робота з касовим апаратом. Робота з професійною кавомашиною, приготування кавових та безалкогольних напоїв. Контроль якості видаваних напоїв та закусок. Підтримка чистоти в робочій зоні та всій торговій точці. Навчання персоналу. Контроль за виконанням плану продажів. Контроль наявності сировини, замовлення та прийом товару. Облік товарообігу. Проведення інкасації готівки.
з 04.2013 по 11.2013 (7 місяців)
Касир
"Франс.уа" (Ресторани)
Знання асортименту продукції та напоїв, випікання продуктів, прийом замовлення на касі, робота з касовим апаратом. Приготування кавових та безалкогольних напоїв. Контроль якості виданих напоїв та продуктів. Інвентаризація товару. Контроль за наявності товару, складання заявок. Підтримка чистоти у робочій зоні. Відкриття та закриття зміни.
з 08.2012 по 02.2013 (6 місяців)
Продавець
Parfumbar (Продажі)
Прийом товару. Формування товарної викладки ароматів. Підтримка чистоти на торговому місті. Контроль наявності асортименту ароматів. Проведення інвентаризації. Робота з касою та готівкою
з 08.2007 по 11.2011 (4 роки 3 місяці)
Продавець
Радіоринок (Продажі)
Знання асортименту продукції, прийом замовлення. Вміння підібрати потрібний аксесуар чи запчастини для мобільного телефону. Підтримка чистоти у робочій зоні.