Язык резюме:Українська
Алексей Корзинкин
Руководитель структурного подразделения
Повний робочий день
Тип вакансій робота
Шукаю роботу в Донецька область, Маріуполь
Дата розміщення 02.04.2021
Дата народження 25.01.1966 (58 років)
Регион проживания Мариуполь
Контакти
Мета
Основним своїм завданням як керівник вважаю створення команди однодумців з якими можна досягти високих показників у продажу товарів, послуг. Буди кращими !
Про себе
Проходив навчання по управлінню персоналом, реалізації бізнес процесів, просування товару та послуг, праця з клієнтами, організація рекламних копаній на центрах імпортерів в Україні по брендам «Hyundai», «КІА», «Ford»Самостійно вивчав психологію продажів, а також працю з клієнтами. Володію досвідом праці в кризових умовах ; ПК на високому рівні: Windows95,97,98,2000,XP, текстові редактори, Microsoft Word, Microsoft Excel, архіватори, InternetКомунікабельність, ініціативність, наполегливість, цілеспрямованість, обов’язковість, вміння працювати у команді на суспільний позитивний фінансовий результат компанії. Гарантую високу самовіддачу, а також акуратність, точність та грамотність виконання запропонованої работи.
Досвід роботи
з 03.2007 по 04.2020 (13 років 1 місяць)
Директор автоцентра
ООО "АлексВосток" (Продажі)
Директор центра автомобільного :- Організація, контроль процесів зв’язаних з реалізацію по обслуговуванню гарантійних та пост гарантійних автомобілів.- Реалізація та просування товарів - Підбор, навчання, праця з персоналом.- Бюджетування підрозділу.- Проведення переговорів.- Праця с держорганами. - Реалізація бізнес проектів.- Організація логістики та бізнес процесів. 2012р. За досягнення у просуванні автомобільного бренду «Hyundai» представляв Україну в Стамбулі Туреччина на конференції «2012 Global Top Dealer Summit» (100 кращих дилерів миру)За кращу долю ринку по реалізації автомобілів в Україні 2008р. За досягнення у просуванні автомобільного бренду «КІА» брав участь у конференції в м. Сеул (Південна Корея)За кращу долю ринку по реалізації автомобілів в Україні За показники праці компанія та його Маріупольській автоцентр здобули ознаки від імпортерів:- «Кращій дилер року КІА 2016» - «Дилер року Hyundai 2016» - «Краща динаміка продажів Hyundai 2019»
Освіта
з 01.2015 по 01.2016 (1 рік)
Специалист
Мариуполь, . Приазовський Державний Технічний університет, Менеджмент організацій і адміністрування.
Військова служба
з 01.1984 по 01.1986 (2 роки)
рядовий
Зв язок, Україна