Язык резюме:Українська
Любов Онопрієнко
Технолог кондитерского производства
Повний робочий день
Тип вакансій робота
Шукаю роботу в Київська область, Київ
Дата розміщення 31.07.2020
Дата народження 26.09.1995 (28 років)
Регион проживания Киев
Контакти
Про себе
Молодий спеціаліст у технології кондитерських виробів, в 2019 році захистила кандидатську дисертацію і отримала науковий ступінь кандидата технічних наук. Навчаючись в аспірантурі неодноразово приймала участь в галузевих виставках та конференціях, тому спокійно почуваю себе перед аудиторією. Під час написання дисертації аналізувала різні технологічні процеси, писала статті у вітчизняні та міжнародні наукові журнали, приймала участь у дегустаціях, затверджувала технічну документацію на нову продукцію. Тривалий час займалася розробкою традиційних та інноваційних кондитерських виробів. З ентузіазмом приймаю участь у нових проектах і доводжу їх до кінця, швидко освоюю новий матеріал, відрізняюся старанністю та стійкістю до стресової роботи. Умію працювати в команді, вирішувати конфлікти і знаходити компроміси. Володію організаційними навиками.
Досвід роботи
з 01.2019 по 06.2020 (1 рік 5 місяців)
менеджер з продажу, технолог
ТОВ "Пейстрі Шеф" (Продажі)
Різноманітні інгредієнти для кондитерських виробів та джелатерії міжнародних виробників в асортименті компанії дали змогу спілкування з різними представниками сегменту HORECA як в Києві, так і за його межами. За період роботи організовувала і проводила зустрічі, приймала участь і організовувала майстер класи як з вітчизняними, так й іноземними шеф-кухарями та шеф-кондитерами. Проводила аналіз сучасного ринку кондитерських інгредієнтів, надавала технологічну підтримку клієнтам.
з 09.2014 по 09.2015 (1 рік)
старший лаборант
Національний університет харчових технологій (Наука)
Готувала та проводила лабораторні заняття з оцінки якості сировини, напівфабрикатів та готової продукції харчової галузі за органолептичними, структурно-механічними та фізико-хімічними показниками.Готувала різні реактиви для досліджень в рамках лабораторних робіт.
Освіта
з 01.2015 по 01.2018 (3 роки)
Кандидат технічних наук
Національний університет харчових технологій, "Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів"
з 01.2010 по 01.2015 (5 років)
Магистр
Національний університет харчових технологій, "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"
Знання мов
Англійська Середній
Українська Досконалий
Російська Досконалий