Язык резюме:Українська
Дмитро Іщук
25000 грн
Sales manager
Повний робочий день
Тип вакансій робота
Шукаю роботу в Київська область, Київ
Дата розміщення 22.01.2020
Дата народження 23.08.1987 (36 років)
Регион проживания Киев
Контакти
Мета
Заробляти від 50 тис. грн в місяць
Про себе
Професійні навички: Досвід роботи в активних продажах (В2В), якісне ведення телефонних переговорів з подальшим виявленням бажань та потреб клієнтів, досвід роботи з державними та комерційними організаціями. Вміння працювати як самостійно так і в команді. Тренінги: Навички публічних виступів, Управління конфліктами, Тайм-менеджментНавички роботи з комп’ютером. Впевнений користувач ПК Word, Excel, Internet, PowerPoint. Робота з програмами: Web Bank, Scrooge ІІІ, Fin-server, IS-Card, АБС Б2, Siebel, OMNITRACKER.Водіння автомобіля. Досвідчений, використовую в даний час, 10 років досвіду.Знання мов. Англійська — Intermediate. Українська – вільно. Російська – вільно.Додаткова інформація: Високий рівень відповідальності та самодисципліни, наявні хороші аналітичні здібності та системне мислення, виконавча дисциплінарність та працездатність, тактовний, комунікабельний, цілеспрямований, вміння та бажання працювати в швидко змінюючій складній обстановці, швидко освоюю нову інформацію.
Досвід роботи
з 04.2019 по теперешній час (4 роки 11 місяців)
Головний економіст з ризик-менеджменту відділу моніторингу та аналізу операційних ризиків Департаменту стратегічного ризик-менеджменту та прогнозування
АТ "Ощадбанк" (Банки)
o Приймаю участь в забезпеченні участі Відділу в організації ефективної системи управління операційними ризиками, що складається з: підтримки процесу управління операційними ризиками, загального моніторингу операційних ризиків, забезпечення розробки методології управління операційними ризиками Банку, підтримки ефективної діяльності КУОР Банку та правління з управління операційними ризиками.o Приймаю участь у розробці, впровадженні та супроводженні політики, процедур та інших внутрішньобанківських документів з управління операційними ризиками і своєчасний перегляд встановлених рівнів толерантності до відповідних операційних ризиків.o Приймаю участь у впровадженні в практику нових форм та методів управління операційними ризиками.o Приймаю участь у проведенні експертизи політик, положень, регламентів, процедур, методик розроблених іншими структурними підрозділами Банку на відповідність Стратегії управління ризиками, політик з управління операційними ризиками, лімітам та обмеженням встановленим правлінням та профільними комітетами Банку.o Здійснюю моніторинг дотримання існуючих політик, положень, методик, регламентів та процедур з управління операційними ризиками. Своєчасно інформує керівництво Управління та Департаменту про виявлені порушення.o Приймаю участь у підтримці процесу управління операційними ризиками, проведенні загального моніторингу операційних ризиків, забезпеченні розробки методології управління операційними ризиками Банку.o Проводжу експертну оцінку функціональних можливостей інформаційно-програмного забезпечення з автоматизації діяльності або інших операцій, що генерують операційні ризики за дорученням керівництва Відділу.o Надаю роз’яснення та вказівки регіональним управлінням та підрозділам центрального апарату банку щодо застосування політик управління операційними ризиками та інших внутрішніх нормативних актів з питань, які відносяться до компетенції Відділу.o Встановлюю необхідні взаємовідносин з іншими підрозділами Банку для вирішення п
з 12.2017 по 04.2019 (1 рік 4 місяці)
Менеджер по продажах обладнання і спецтехніки в лізинг
ТОВ "УЛФ-ФІНАНС" (Лізинг)
o Розширення наявної бази постачальників обладнання по напрямках с/г техніка, будівельно-дорожня техніка, спецтехніка, обладнання по наступних сегментах: медичне, деревопереробне, метало переробне, сушильні камери, залізно дорожні вагони, кар’єрне обладнання (дробилки), водний транспорт (катери, яхти), повітряний транспорт (літаки, вертольоти), обладнання для прання, кухонне обладнання, обладнання для СТО. Отримав грандіозний досвід в даних напрямках та в сферах діяльності бізнесів клієнтів.o Підтримка довготривалих відносин з потенційними клієнтами, здійснення холодних дзвінків по наявній базі клієнтів. o Проведення презентацій, зустрічей з замовниками, обговорення вигідних умов по фінансуванні. Збір та перевірка пакету документів клієнта, економічний аналіз фінансової складової бізнесу. Проведення робіт безпосередньо на виробничі підприємства замовників для отримання детальної інформації, необхідної для розуміння сфери діяльності клієнта, фотофіксація фактів. Проведення переговорів з постачальниками. Розрахунок кошторисів, формування договорів та супутніх документів. o Організація процесу відвантаження предметів лізингу з дотриманням термінів та інших умов договорів. o Подальший супровід клієнтів до закінчення періоду дії фінансового лізингу.o Розробка спільних з постачальниками програм для підвищення загальних тенденцій продаж і збільшення кількості залучених клієнтів. o В 05.2018 вперше в історії лізингових компаній організував відвантаження Комп’ютерного Томографу в медичний центр м. Маріуполь (що дало можливість жителям отримувати повний спектр послуг по обстеженні і лікуванні організму).
з 07.2016 по 09.2017 (1 рік 2 місяці)
Спеціаліст Відділу оцінки кредитних ризиків Управління з ризиків Департаменту ризик-менеджменту
ПАТ "ДІАМАНТБАНК" (Банки)
o Робота та з представниками/ТОП-менеджерами юридичних осіб різних сфер діяльності, та форм власності: аграрний бізнес, зернотрейдери, виробники харчової та алкогольної продукції, газоторгівельні компанії, виробники кіно- та відеофільмів, телевізійних програм. o Аналіз консолідованої звітності. Оцінка та аналіз кредитних історій, наявності порушених карних справ, надходжень на поточні рахунки в інших банках, вивчення історії засновників та керівників підприємств. Розгляд повного техніко-економічного обґрунтування роботи підприємства від моменту заснування. o Прийняття рішення стосовно можливості та доцільності кредитування клієнтів під ліквідне забезпечення. Проведення оцінки об’єктів забезпечення. Обсяги сум кредитування від 1 млн. до 150 млн. грн. o Перевірка та затвердження повного пакету документів, наданих їх юридичними особами для участі в тендерах. o Робота з фізичними особами - кредитування на споживчі потреби, авто кредитування, іпотечне кредитування. Перевірка фінансового стану позичальника, аналіз шляхів погашення заборгованості, наявності активів. Зміна кредитного ліміту в залежності від бажання позичальника та його фінансового стану. Суми кредитування від 25 тис. грн. до 5 млн. грн.
з 02.2013 по 06.2014 (1 рік 4 місяці)
Помічник керівника
ДП "ВіП Інвест" (Юриспруденція)
o Вирішення питань стосовно роботи підприємства з державними органами. Закупівля товарів необхідних для безперебійної роботи офісу. o Організація та контроль за проведенням ремонтних робіт зовнішніх та внутрішніх фасадів офісу.o Контроль за дотриманням лімітів підприємством на рік, розрахунок даних по споживанню води, формування звітів до Київенерго, Водоканалу.
Освіта
з 01.2004 по 01.2010 (6 років)
Магістр
Киев, Університет Економіки та Права "КРОК", Банківська справа
Знання мов
Англійська Середній
Військова служба
з 01.2007 по 01.2008 (1 рік)
Солдат
Внутрішня служба правопорядку, Україна