Язык резюме:Українська
Олексій Рафф
Інженер-проектувальник
Повний робочий день, Вільний графік, Дистанційна робота
Тип вакансій робота
Шукаю роботу в Харківська область, Харків
Дата розміщення 02.01.2020
Дата народження 31.03.1962 (61 рік)
Регион проживания Харьков
Контакти
Мета
Робота: інженера-проектувальника (серед іншого: пов’язана з розробкою генпланів і трас; інженера-конструктора), у т.ч. пов'язана з обстеженнями споруд і конструкцій; інженерно-геодезичні вишукування (щоправда, в разі такої роботи мені потрібно буде освоювати новітні електронно-лазерні геодезичні прилади, можливо також - роботу з безпілотними літальними апаратами, бо досвіду роботи з такого роду технікою поки що не маю, але для мене таке було б також цікавим). Мені б також дуже цікаво було б опанувати проектну роботу за BIM-технологіями, про які я кілька місяців тому почав дізнаватися в загальних рисах із публікацій головно в номерах чеського інженерно-будівельного часопису "Stavebnictví" ("Будівництво").
Про себе
Електронні пошти: основна [email protected] ; резервна [email protected] . Домашній міський стаціонарний телефон у Харкові (0572) 97-11-32. Маю чітко проукраїнську громадянсько-політичну позицію. Російську Федерацію з 02.2014 р. вважаю державою-агресором. Взаємини міжособистісні взагалі та службові зокрема прагну вибудовувати на засадах злагоди, взаємоповаги, рівноправ'я та взаємної вигоди. Конфлікти, афери, інтриги, нечесність і таке інше ненавиджу принципово. Разом із тим у питаннях відстоювання Добра, Людяності, Честі, Права, Знання, Краси, Патріотизму, Інтернаціоналізму та інших засадничих для цивілізованої людини цінностей за певних обставин (коли питання стоять принципово) можу ставати, так би мовити, непримиренним фундаменталістом. Прагну працювати планомірно, без штурмів і авралів. Прагну до цілісного, комплексного бачення питань як у роботі зокрема, так і в житті взагалі. Додаткові навички та вміння. 1. Користувач ПК (AutoCAD, ArchiCAD, Design-IT, Paint, Word, Excel, Works та ін.; I-Net: G.-Сhrome, M.-Firefox). 2. Основи малюнку. 3. Основи чорно-білої фотографії та кольорової діапозитивної фотографії. Маю, крім того, спеціальності. 1. Водій категорій В1, В, С1, С. 2. Муляр 2 розряду. Розпочато (з 1989 р.) навчання керуванню надлегкими літальними апаратами (дельтаплани, дельтальоти, надлегкі літаки) в дельтаклубах «Політ» (Сургут, тоді РРФСР), «Ліліенталь» (Харків) і Харківському Обласному (перерва в польотах із 05.2003 р.).
Досвід роботи
з 01.2003 по 11.2019 (16 років 10 місяців)
Інженер. 2-ї кат.
ПрАТ «Харківметропроект», відділи: проектув. будівельних конс-тр., штучних споруд. (Будівництво)
Проектування: конструкцій навколотунельних споруд, павільйонів над сходами до метро; естакад ліній метро; мостів і шляхопроводів; залізобетонної шахтно-тунельної круглої оправи; організації будівництва метро, швидкісного трамваю, деяких інших об’єктів транспортного та цивільного будівництва.
з 04.2000 по 01.2003 (2 роки 9 місяців)
Інженер-конструктор; головний інженер.
АТ «Моноліт-Інком», відділ інженерної підготовки виробництва – проектна група. Харківський р-н, СМТ Безлюдівка. (Будівництво)
Проектування сталевих конструкцій, збірних і монолітних ЗБК, об’єктів сільськогосподарського виробн., благоустрою, реконструкцій об’єктів соцкультпобуту та ін., участь в інженерній підготовці виробництва, інженерно-геодезичні вишукування.
з 03.1998 по 04.2000 (2 роки 1 місяць)
Інженер-конструктор
ТОВ «Уніта», проектний відділ. (Будівництво)
Проектування доріг, перепланувань і реконструкцій приміщень, реконструкцій забудов ділянок індивідуальних житлових будинків і самих будинків, реконструкції та опоряджування фасадів, участь в інженерній підготовці будівельного виробництва.
з 10.1997 по 12.1997 (2 місяці)
Інженер виробничо-технічного відділу
РФ, Тюменська обл., ХМАО, м. Сургут, ЗАТ «Мєхдорстрой». (Будівництво)
Проектування опори щита дорожнього покажчика, будівельної частини теплотраси; розробка концепції створення БМЕП ДАІ УВС ХМАО, положення про службу забезпечення якості та інструкцій із ТБ в ЗАТ «МДС», участь у деяких роботах із графічного компьютерного дизайну.
з 02.1997 по 09.1997 (7 місяців)
Головний інженер
ПП фірма «КСЕНІЯ» (Будівництво)
Проектування фундаментів і металоконструкцій, участь у підготовці виробництва столярних виробів і ремонтно-будівельних робіт.
з 10.1991 по 01.1997 (5 років 3 місяці)
Головний інженер проектів
ООП «Харківагропромшляхбуд», СП «Інженерний» (Будівництво)
Вишукування та проектування вулиць, доріг, благоустрою, об’єктів індивідуального житла та інженерних мереж, інвентаризація та обстеження доріг і дорожніх споруд у селах і СМТ Харківської області.
з 01.1990 по 07.1991 (1 рік 5 місяців)
Начальник дільниці (старший виконроб) № 4
РРФСР, Тюм. обл., Ханти-Манс. АО, м. Сургут, трест «Сургутспєцжилстрой», РБУ-1. (Будівництво)
Будівництво комплексу великопанельної та каркасно-панельної школи на 2502 місця в МР№11А м. Сургута (першої на той час великопанельної школи в м. Сургуті), проектування змін конструктивних рішень навчальних теплиць комплексу цієї школи.
з 01.1987 по 01.1990 (3 роки)
Виконроб
РРФСР, Тюм. обл., Ханти-Манс. АО, м. Сургут, трест «Сургутспєцжилстрой», БУ-5. (Будівництво)
Будівництво зовнішніх інженерних мереж, благоустрій, улаштування ростверків, монтаж великопанельних админбудівель, каркасно-панельних адміністративних і промислових будівель, у т.ч. з використанням металоконструкцій; проектні роботи при коригуванні монтажних креслень великопанельних будівель, участь у розробці проектів виконання робіт (ПВР).
з 11.1986 по 01.1987 (2 місяці)
Старший інженер інспекційної групи технічної інспекції треста
РРФСР, Тюменська обл., Ханти-Мансійський АО, м. Сургут, трест «Сургутспєцжилстрой». (Будівництво)
Контроль та інженерне забезпечення якості будівельно-монтажних робіт.
з 09.1984 по 10.1986 (2 роки)
Майстер
Трест «Харківспецбуд», БМУ-3 (Будівництво)
Будівництво: зовнішніх мереж теплопостачання, зливових і фекальних канализацій, водопостачання, доріг і тротуарів, благоустрій.