Язык резюме:Українська
Геннадій Поляков
Фахівець із закупівель
Повний робочий день
Тип вакансій робота
Шукаю роботу в Львівська область, Львів
Дата розміщення 20.08.2018
Дата народження 23.05.1969 (54 роки)
Регион проживания Львов
Контакти
Мета
Робота в сучасній динамічній компанії.Впевнений, що мій досвід і можливості можуть бути корисними. Від себе гарантую повну віддачу і зацікавленість в кінцевому результаті.
Про себе
Особисті якостіЦілеспрямованість, проактивність, логічне мислення, комунікабельність, здатність до організації командної роботи, опрацювання великих об'ємів інформації, аналітичні здібності.Без шкідливих звичок.Сімейний стан: одружений.Захоплення та інтересиЗацікавлення: туризм, спорт, кулінарія, фото- та відеозйомка, кіно, музика, література, техніка, DIY.Водійське посвідченняВоджу автомобіль, маю водійські права категорії В.
Досвід роботи
з 09.2013 по теперешній час (10 років 7 місяців)
заступник директора з комерційних питань
ТзОВ Новацентр (Інформаційні технології)
Закупівля комп'ютерної та оргтехніки, програмного забезпечення, мережевого обладнання, комплектуючих, витратних матеріалів. Аналіз ринку комп'ютерної техніки, ПЗ, мережевого обладнання, розхідників. Маркетинговий аналіз, аналіз продажів. Маркетинг, розміщення реклами. Логістика. Управління складськими запасами та ціноутворенням. Фінансовий аналіз. Робота з постачальниками (B2B, ведення документації). Участь в тендерах на закупівлю (написання тендерної документації, участь в торгах, постачання техніки та розхідників). Робота з корпоративними клієнтами.
з 01.1998 по 08.2013 (15 років 6 місяців)
менеджер корпоративних проектів
ТзОВ Новацентр (Інформаційні технології)
Розробка і реалізація інформаційних проектів, проектування, встановлення та обслуговування локальних мереж. Аналіз ринку. Маркетинг, розміщення реклами. Закупівля техніки, комплектуючих, мережевого обладнання. Робота з складами. Забезпечення замовників гарантійним та післягарантійним сервісним обслуговуванням.
з 04.1994 по 12.1997 (3 роки 7 місяців)
Менеджер відділу продажу філії в м. Львові
Українсько-американське СП "Комп'ютерцентр" (Інформаційні технології)
Робота з клієнтами, заключення договорів продажу і обслуговування, ведення документації, замовлення товару, робота з складами.
з 07.1993 по 04.1994 (9 місяців)
Інженер-електронік відділу сервісу та навчання
Спільне українсько-американське ТзОВ "М.А.К." Лтд. (Інформаційні технології)
діагностика обладнання та програмного забезпечення, ремонт комп'ютерної та оргтехніки, розгортання та налагоджування комп'ютерних комплексів і мереж "під ключ", онсайт сервісне обслуговування замовників.
з 09.1992 по 06.1993 (9 місяців)
Інженер-електронік комп`ютерного відділу
Львівське архиєпархіальне управління УГКЦ (Некомерційні організації)
діагностика обладнання та програмного забезпечення, ремонт комп'ютерної та оргтехніки, сервісне обслуговування та консультування користувачів.
Освіта
з 01.1986 по 01.1993 (7 років)
повна вища
Львов, Львівський політехнічний інститут, Факультет комп'ютерної техніки та інформаційних технологій, спеціаліст інженер-системотехнік
Знання мов
Українська Досконалий
Польська Досконалий
Російська Досконалий
Англійська Середній
Сербська Початківець