Mortimer English Club
0 вакансій
Коротка інформація
Тип компанії Прямий роботодавець
Кількість співробітників Менее 10
Місце розташування головного офісу Белая Церковь
Напрямок компанії Освіта

Міжнародна школа Mortimer English Club запрошує Вас у світ вивчення англійської мови за допомогою веселих ігор і без особливих зусиль! Наші програмибули розроблені, враховуючи вікові та психологічні особливості учнів, і довели свою ефективність по всьому світі. Додатково ми пропонуємо індивідуальні заняття , підготову до міжнародних іспитів Cambridge YoungLearners Exams та ЗНО. Наші викладачі проходять спеціальне навчання по методиці Mortimer English Club і регулярно підвищують свою квіліфікацію на міжнародних тренінгах.

 

Думаєте про власний бізнес? Відкрийте свій клуб англійської мови Мортімер! Звертаємо Вашу увагу на переваги співпраці з нами.

 

Більше 20 років викладацького досвіду, а також міжнародний досвід в організації бізнесу;Успішні програми від 1 до 99 років;Ефективна методика викладання англійської мови, як рідної;Високоякісні навчальні материали для різних рівнів навчання;Франчайзинг з 1999 р.;Більше 300 діючих клубів Мортімер у 20 країнах світу, досвід яких стане Вашою сходинкою до успіху.

 

Будемо раді співпраці!

 

Останні вакансії